Inbjudan till manuskriptfestival i USA

Den engelska översättningen av långfilmsmanuset ”Land of Wooden Gods” (Trägudars land) har utvecklats och granskats i ett par festivaler för behandling och återkoppling.

Ett svar från The Golden Script Competition slutar enligt nedan:

”Manusets nyskapande premiss och spännande tillvägagångssätt står tydligt ut från andra filmer med en liknande inramning. Därför är det troligt att det kommer att göra sig tillräckligt bra i en kommersiellt konkurrensutsatt miljö. Dessutom det faktum att det är baserat på en kritikerhyllad litterär klassiker indikerar att basen till handlingen redan har fått god mottagning, vilket ökar manusets chans att lyckas.” (The Golden Script Competition)

Nästa steg i händelseutvecklingen är en inbjudan från American Screenwriters Conference i Sacramento/Kalifornien.

Hej Börje,
GRATTIS! Du har blivit accepterad!
Som en accepterad manusförfattare till vår American Screenwriters Conference, 5 maj, konkurrerar du om stora utmärkelser som kommer att presenteras den 5 maj på Sacramento Film Festival utmärkelseceremoni. Du är också inbjuden att delta i både Screenwriters Conference och ENTIRE Sacramento Film Festival. Detta ett-of-a-kind program kommer att introducera besökande manusförfattare till över 100 av de hetaste manusförfattarna och speciellt inbjudna av filmbranschens gäster …

Tillsammans utgör filmfestivalen och författarkonferensen ett utmärkt sätt att träffa branschen och utveckla hantverket i en spännande och rolig miljö. Ingen SCREENPLAY-vinnare kommer att tillkännages förrän under prisutdelningen, ombord på den vackra Delta King Riverboat på Festivaldagens sista dag, 5 maj! Den här dagen sammanfaller också med manuskriptkonferensen, så även om du inte kan delta under hela .. filmfestivalen uppmanar vi dig att komma till den sista helgen. Var god läs alla detaljer nedan och igen GRATTIS!

Jag gjorde en ansökan för att finansiera resan om den går igenom måste jag väl åka …

Börje Peratt
English

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s